Foto: Facebook / Horia Calin Niream

Sute de oameni au transmis mesaje de adio pe Facebook. Din păcate, pe internet au început să circule şi imagini care îl arată pe băiatul de 15 ani, fără suflare, scos din apă pe marginea lacului, lucru ce l-a revoltat pe unchiul băiatului.

Horia Călin Niream a transmis un mesaj în care face apel la decenţă şi îi roagă pe oameni să nu mai răspândească aceste imagini.

“Avem un final pentru povestea lui Tudor, unul prea timpuriu din păcate, nepotrivit unui tânăr cu atâta speranță și optimism. Circulă pe internet niște imagini care îl arată scos din apă. Nu trebuie împărțite, el este, aveți puțină decență oameni buni! Tudor, te vom aminti pentru tot ce ai putut fii, nu pentru ultimul act. Aș vrea să strâng toate îmbrățișările din lume să le dau părinților în acest moment. Căldura lor ar topi munți de gheață dar din păcate nu-l pot aduce înapoi”, a scris Horia Călin Niream pe Facebook.

Lacul în care a fost găsit Tudor Niream are şi 10 metri adâncime în unele zone.

Ina de la inceput, publicatia paginadetransilvania.ro, a ales sa nu publice imaginile respective din respect pentru familia lui Tudor.