Samsung a prezentat telefonul pliabil Galaxy Fold și modelul Galaxy S10

Samsung a prezentat telefonul pliabil Galaxy Fold și modelul Galaxy S10

Samsung Electronics a prezentat miercuri seara Galaxy Fold, un dispozitiv pliabil, care deschide o nouă categorie de telefoane mobile, alături de modelul Galaxy S10 și o serie de accesorii.

Galaxy Fold este echipat cu un ecran de 7 inci care se pliază într-un dispozitiv compact.

Samsung a inventat un nou strat de polimeri și a creat un display cu aproximativ 50% mai subțire decât ecranul obișnuit pentru smartphone-uri. Dispozitivul se deschide ca o carte și se închide compact printr-o singură mișcare. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a proiectat o balama sofisticată cu mai multe trepte de interblocare. Acest sistem este ascuns, pentru ca telefonul să își mențină designul.

Dispozitivul permite deschiderea simultană a până la trei aplicații.

Samsung a colaborat cu Google și cu comunitatea de dezvoltatori Android pentru a se asigura că aplicații– precum Facebook, WhatsApp și YouTube – pot fi accesate și de pe Galaxy Fold.

Galaxy Fold este echipat cu un chipset AP de înaltă performanță, 12 GB de memorie RAM, un sistem dual de baterii cu o capacitate nominală de 4.275mAh și camere foto cu 6 lentile – trei în spate, două în interior și una în lateral.

Galaxy Fold va fi disponibil în LTE, dar și în 5G începând cu al doilea trimestru al anului 2019.

Galaxy S10 este livrat în patru variante și dispune de ecran dinamic AMOLED, de scaner de amprente cu ultrasunete încorporat în ecran, un obiectiv Ultra-Wide cu un câmp vizual de 123 de grade, similar ochiului uman, fiind și primul smartphone 5G lansat de Samsung.

Samsung prezentat și gama de accesorii care cuprinde Galaxy Watch Active, Galaxy Fit și căștile Galaxy Buds.

Categories: ACTUALITATE
Tags: 5G, Galaxy, LTE, telefon

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.