SCANDALOS: Gestul preotului Cristian Pomohaci chiar la căpătâiul ILENEI CIUCULETE, i-a şocat pe oameni! / GALERIE FOTO

SCANDALOS: Gestul preotului Cristian Pomohaci chiar la căpătâiul ILENEI CIUCULETE, i-a şocat pe oameni! / GALERIE FOTO

Preotul Cristian Pomohaci, devenit celebru pentru melodiile lui populare, dar mai ales pentru ritualurile de exorcizare, a sfidat regula mai-marilor Bisericii, care l-au trimis în sihăstrie.

Unul dintre cei mai celebri cântăreţi de muzică populară care este şi preot într-o localitate din  Mureş a ajuns subiectul unui scandal incredibil, în urmă cu cinci ani, în urma unui reportaj care îl arată în timp ce organiza slujbe speciale de exorcizare. Cristian Pomohaci alegea doar zilele de vineri, iar “biletul de intrare” erau sacoşele pline cu daruri.

Iată că, deşi a devenit mult mai discret cu apariţiile publice, Cristian Pomohaci s-a reorientat către publicul de pe Facebook, devenind extrem de activ pe reţeaua de socializare. Însă, gestul făcut de preot astăzi la căpătâiul Ilenei Ciuculete i-a şocat pe aceştia. Pomohaci s-a fotografiat foarte aproape de trupul neînsufleţit al regretatei cântăreţe, lăsând să se vadă absolut tot ceea ce este în sicriu, apoi a început să o aplaude pe aceasta, iar la final a postat toate fotografiile pe contul lui de Facebook.

Sursa foto: facebook.com/cristian.pomohaci

Sursa: cancan.ro

Categories: ACTUALITATE, National, Social

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*