Sebastian Ghiță a făcut noi dezvăluiri în urma apariției informațiilor că în dosarele sale au fost falsificate probe. “Voi face plângere penală, dar înainte vreau ca Parchetul General să-i aresteze, să sigileze şi sa verifice probele să nu aibă timp să le modifice”, a declarat fostul deputat la România TV.

Sebastian Ghiță a comentat la România TV probele prezentate de fostul deputat Vlad Cosma şi a făcut noi dezvăluiri despre aranjamentele de la DNA Ploieşti.

“Este o crimă ce au putut să facă aceşti nemernici!  Nu știam că și Kovesi știa, se bucura, aștepta cu nerăbdare. Acest Portocală mergea des prin București și de acolo se întorcea cu tot felul de povești. Am aflat la început de mașinațiunile acestui om. (…) Eu oricum voi face plângere penală, o să vorbesc cu avocaţii. Tot timpul încearcă să influențeze martori, fură hârtiile, strică calculatoarele. Noroc că avem toate hârtiile. Inventau prejudicii, identități, fapte, falsificau percheziții informatice”, a declarat Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiţă a amintit că Mircea Negulescu a menţionat numele Laurei Codruţa Kovesi: “I-a spus în mod clar numele şi dacă procurorii de la Parchetul General vor intra în acel DNA, la Bucureşti, că nu au acum de ce să le mai fie frică… Nu mai au cum să stea de frica lui Kovesi”.

“Sunt de acord cu lupta împotriva corupţiei, dar nu aceste făcături. A ajuns lumea să se ia la bătaie pe stradă, iar ei fac ceea ce fac. Aştept să văd toate aceste dezvăluiri, o să adun dovezi şi o să mă duc… O să-mi dea despăgubiri, dar ani de zile în care am fost… Spre surprinderea multora, foarte mulţi judecători de la Înalta Curte găsesc puterea să demonteze aberaţiile astea”, a mai spus Sebastian Ghiţă.

CITESTE MAI MULT AICI