Șeful Biroului Rutier de la Poliția Locală Alba Iulia a fost reținut, joi, de polițiști, acesta fiind acuzat că și-ar fi amenințat și hărțuit soția, cu care este în divorț.

Surse judiciare au declarat, că șeful Biroului Rutier de la Poliția Locală Alba Iulia și soția sa se luptă, în cadrul procesului de divorț, pentru custodia copilului, iar femeia, care este ofițer de poliție la Orăștie, a făcut mai multe plângeri pentru hărțuire și amenințare.

De altfel, bărbatul a postat în repetate rânduri, pe facebook, mesaje jignitoare la adresa soției cu care este în divorț, însă, joi, pagina sa a fost ștearsă definitiv.

Conform surselor citate, reținerea bărbatului a venit imediat după ce mașina soției a fost incendiată însă, potrivit IPJ Alba, pentru moment bărbatul este cercetat doar pentru infracțiunile de amenințare și hărțuire, iar împrejurările în care mașina a luat foc sunt în curs de cercetare.

„A fost reținut pentru 24 de ore, sub învinuirea de amenințare, hărțuire la adresa soției, în mod repetat. Mâine (vineri – n.r.) îl vom prezenta procurorului care va decide ce măsură se va lua în continuare. În dosarul de incendiere nu avem încă un suspect”, a declarat cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba.

Conform Poliției Locale Alba Iulia, unde bărbatul reținut avea funcția de șef al Biroului Rutier, acesta nu a mai fost la serviciu din luna ianuarie, fiind în concediu medical.

„În luna ianuarie a prezentat trei concedii medicale, iar în luna februarie și-a anunțat colegii că este în continuare bolnav. Până acum, în această lună nu a prezentat niciun document medical, vom vedea dacă îl aduce până la sfârșitul lunii”, a spus Daniel Ilcu, șeful Poliției Locale Alba Iulia.