Sex-viol, droguri şi rock-roll la Aeroportul Maramureş? 8 martie nu vine cu primǎvarǎ şi flori! Vine şi cu violențǎ şi slăbiciune!

Aveți mai jos un penibil comunicat de la o penibilă instituție care se află în subordinea Consiliului Județean Maramureș! Am scris zilele trecute despre mizeria petrecută de 8 martie în organizarea Sindicatului de la Aeroportul Internațional Maramureș. Scriam doar printre rânduri! I-am agitat pe unii și pe alții! Am văzut acum consecința! Niște mafioți de joasă speță! Duduia aia instalată de „prințul” Ionel Bogdan la aeroport a dat-o în bară din nou! După angajarea ilegală și frauduloasă a lui Alex Peter, vine un alt dosar! Al doilea la angajatul model Peter Pan! Să vedem ce o să iasă deoarece gurile spun că asupra doamnei implicate s-au făcut presiuni mari și aceasta a retras sesizarea, spunând acum că a vrut!

Povestea pe scurt…

Pe 8 martie gasca hazlie a pasaricilor din aeroport a vrut o sindrofie prin care sa ude ghioceiii primaverii! Zis si facut! Barbatii sindicatului aeropurtat, niste gentelmeni, au pus de o mamaliga cu slogan: “Sex-viol, droguri si rock-roll!” Actori principali cine mai potriviti decat cei de la Marketing… sefa Daiana si nou referentul Alex… Din una in alta, din stabiliment in stabiliment, s-a ajuns la tandreturi! Mult alcool si alte substante? Oamenii nu au mai stiut de ei! Asa s-a nascut violul lui Alex asupra Dianei! A urmat linistea dinaintea furtunii! Certuri, presiuni, promisiuni!
S-a nascut episodul doi! Sesizarea si mai apoi comunicatul agabariticei pasarici si veti vedea retragerea plangerii si transformarea unui viol in “de buna voie!”

Cata mizerie umana in ograda printzului!

Cititi! Vom reveni la caz pentru ca Militia asta impotenta trebue aa ne spuna adevarul! Asa ar trebui!

               “Comunicat de presă "

Conducerea Aeroportului Internațional Maramureș a luat act de sesizarea depusă la Poliția Municipiului Baia Mare și cooperează cu instituțiile abilitate pentru derularea anchetei penale.

Având în vedere că există o anchetă demarată la nivelul Poliției Municipiului Baia Mare, nu comentăm acest caz.

Precizăm că angajatul pe numele căruia este depusă plângerea penală se află în concediu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.