Polițiștii din Baciu au reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Tțnărul a fost prins de proprietarul unei case din care a furat.

Tânărul de 26 de ani a pătruns într-o locuință din Chinteni, profitând că ușa era închisă, însă neasigurată cu cheia, și a furat 670 de lei și mai multe bonuri valorice dintr-o geantă care se afla în living. Hoțul a părăsit apoi în grabă locuința.

Ghinion, însă. Proprietarul locuinței și încă o persoană, care la momentul comiterii furtului se aflau la etaj, au pornit în urmărirea hoțului, reușind să îl ajungă și să îl imobilizeze. Apoi a fost alertată Poliția.

Polițiștii au stabilit că este vorba de un tânăr din comuna Sânpaul. Prejudiciul a fost recuperat, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

furt din locuinta,furt cluj,hot prins de proprietar,hot prins dupa ce a furat,a intrat in casa si a furat

A intrat în casă peste oameni ca să fure. Hoțul a fost fugărit și prins de proprietar

Un tânăr de 26 de ani a ajuns 30 de zile după gratii pentru furt.

Potrivit polițiștilor clujeni, bărbatul a intrat pur și simplu într-o casă din Chinteni, a cărei ușă era închisă, dar nu încuiată cu cheia.

Bărbatul a pătruns în locuință și a furat 670 de lei și mai multe bonuri valorice dintr-o geantă din living, după care a șters-o rapid.

Proprietarul locuinței și încă o persoană se aflau însă în casă, la etaj, în momentul comiterii furtului, așa că au pornit în urmărirea hoțului.

Oamenii au reușit să-l prindă, l-au imobilizat și apoi au chemat poliția. Polițiștii au stabilit că hoțul este un tânăr de 26 de ani, din comuna Sânpaul. Prejudiciul a fost în totalitate recuperat.

Tânărul, în schimb, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru furt calificat.

Foto: adevarul.ro