Simona Halep a declarat, vineri, la Cluj, că atunci când Darren Cahill se va întoarce la antrenorat va fi prima persoană pe care o va suna. La rândul său, Cahill a răspuns că dacă va decide să se întoarcă, după vacanța cu familia, speră ca Simona să spună „Da”.

Simona Halep a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că va vedea ce se întâmpla când va fi momentul, în privința relației cu Darren Cahill.

„Nu s-a schimbat nimic, are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună, iar atunci când va veni timpul să decidă dacă va mai antrena sau nu, eu voi fi fi prima persoană pe care o va suna și mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră. Împreună cu Daniel Dobre, așa își dorește în momentul acesta, dar vom vedea atunci când va fi momentul”, a spus Halep.

Aceasta a subliniat că obiectivul său principal este să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, sperând să fie sănătoasă și aptă de joc.

„Îmi doresc o medalie”, a mai spus Halep.

În ceea ce privește turneul de la Wimbledon, jucătoarea a precizat că este cu gândul acolo, menționând că nu va fi un sezon ușor, dar este încrezătoare.

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a declarat, la rândul său, în aceeași conferință de presă, că nimic nu s-a schimbat în ceea ce privește relația cu Simona Halep.

„Mi-am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia, ceea ce îmi face plăcere. La finalul anului nu știu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă va vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da, vom vedea. Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele șase luni”, a spus Cahill.

Simona Halep participă la Cluj-Napoca la Sports Festival, urmând să joace, sâmbătă, un meci demonstrativ de tenis alături de Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchová, la care va asista și Darren Cahill. Vor fi trei meciuri, Marius Copil împotriva lui Fabio Fognici, apoi Simona Halep cu Daniela Hantuchová, iar al treilea va fi unul mixt, cei doi jucători români împotriva celor doi jucători străini.

Sports Festival se desfășoară în perioada 13 – 16 iunie la Cluj-Napoca fiind 4 zile dedicate jocului și activităților sportive în care organizatorii au pregătit 40 de sporturi cu competiții, inițiere, demonstrații și show-uri.