Smart-Up Diaspora. Oportunitatea oferită românilor din diaspora de a-și deschide o afacere în România cu fonduri europene nerambursabile

Smart-Up Diaspora. Oportunitatea oferită românilor din diaspora de a-și deschide o afacere în România cu fonduri europene nerambursabile

Peste 200 de romani au participat la evenimentele de informare publică și dezvoltare  antreprenorială din cadrul proiectului SMART-UP DIASPORA, organizate în 3 orașe din Romania: Cluj-Napoca, Sibiu și Târgu Mureș.

În cadrul evenimentului, cei interesați au aflat mai multe despre oportunitatea oferită românilor din diaspora de a accesa 40.000 euro nerambursabili , pentru a-și deschide o afacere în România.

Experții au oferit detalii despre program, procesul de înregistrare, desfăşurarea cursurilor, obţinerea finanţării cât și ce presupune derularea proiectului de investiţii.

Smart-Up Diaspora

Invitatul special al evenimentelor a fost Eusebiu Burcaș – fondatorul primului program de educație financiară din România, Burcash- Managementul banilor. Cu o experiență de peste 25 de ani în antreprenoriat, Eusebiu este consultant de management certificat internațional și are la activ nenumărate proiecte antreprenoriale.

Mai sunt cateva locuri disponibile in cadrul acestui proiect. Cei interesati se pot inscrie accesând site-ul http://diaspora-start-up.ro/

Proiectul este derulat de Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj, în parteneriat cu Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Iaşi și Asociaţia Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – Filiala Arad.

SMART-UP Diaspora este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Smart-Up Diaspora / Eusebiu Burcaș – Invitat special al evenimentelor

Categories: Cluj, Eveniment, Maramures

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*