Dezvăluirile explozive ale fostului șef din România al Russia Today: Pușculița KGB, Digi24 și Transilvania

Banca Internațională de Investiții își are sediul la Moscova și a participat deja la plasamentul primar al obligațiunilor Digi, relatează ZF conform Sputnik.

„Am participat la plasamentul primar al obligaţiunilor Digi, cumpărând o parte importantă din toată emisiunea. Nu am participat în IPO-ul Digi din 2017, nici în cel al MedLife din 2016″, precizează instituția.

Banca Internaţională de Investiţii este o instituţie multinaţională de dezvoltare cu sediul la Moscova și intenţionează să dezvolte o nouă strategie. Aceasta ar fi participarea la cele mai mari oferte de vânzare acţiuni (IPO) ale companiilor româneşti la bursa locală.

Cine sunt și pe cine reprezintă cei de la Banca Internaţională de Investiţii

Banca Internațională de Investitii este o puşculiţă kgb-istă, sovietică, infiinţată în 1970 şi reinventată acum câţiva ani la Moscova (în 2012, prietenii ştiu de ce) cu sprijinul unor idioţi utili, nostalgici CAER, din Europa de Est. Mai exact al României, Bulgariei, Ungariei, Cehiei şi Slovaciei. Dintre astea, Cehia a făcut ceva figuri, însă până la urmă s-a aliniat. Celelalte ţări prezente în lista membrilor fondatori pentru a susţine „internaţionalismul” băncii sunt Mongolia, Cuba şi Vietnamul. Şi Rusia, evident.

Foto: google.ro

România a aderat la această puşculiţă „internaţională” în 2015, la 1 iulie, când la Bucureşti toată lumea condamna ferm intervenţia rusă în Ucraina şi cerea sancţiuni economice grave împotriva Moscovei.

Acesta este motivul pentru care am folosit expresia „idioţi utili” – fără ei, puşculiţa ar fi intrat pe lista de sacţiuni. Cu ei, sancţiunile au fost şuntate.

Până la urmă, poate n-ar fi fost chiar aşa aiurea dacă ruşii ar fi băgat banii lor în puşculiţa asta, dar lucrurile n-au stat aşa: banii sunt tot ai fraierilor, vom vedea imediat cum, scrie FLUX24.ro.