Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins recent contestaţia fostului consilier judeţean Steluţa Racolţa, declarată în conflict de interese de către inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate, în urmă cu 3 ani, sciu jurnalistii de la muzicainstantelor.ro.

Agentia Nationala de Integritate arăta atunci faptul că Steluta Racolţa s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de consilier judeţean, întrucât societatea comercială la care aceasta deţine calitatea de asociat şi funcţia de administrator a încheiat patru contracte de formare profesională în valoare totală de 32.400 lei, cu instituţii sau regii autonome de interes local aflate în subordinea ori sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj ori cu societătile comerciale înfiinţate de consiliul judeţean, încălcând, astfel, dispozitiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Detalii soluţie: D E C I Z I A nr. 3043 Respinge recursul declarat de reclamanta Racolţa Steluţa Carmen împotriva sentinţei civile nr.89 din 10 februarie 2015, pronunţată de Curtea de Apel Cluj – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 18 octombrie 2017.

Steluţa Racolţa a deţinut funcţia de manager general al firmei de asigurări ARDAF, iar în prezent se ocupă de recrutarea de personal pentru companiile aeriene.