„Medici pentru medici-este un indemn la solidaritate cu medicii aflati in prima linie a luptei cu pandemia de coronavirus.”este mesajul Laurei Savu, medic stomatolog, care impreuna cu medicii Horatiu Savu, Loredana Carhat si Andreea Langa au colectat masti, manusi si solutii dezinfectante de la colegii din Cluj Napoca.

„In aceste zile grele pentru noi toti, cred ca orice gest, oricat de mic, pe care fiecare dintre noi il putem face, indiferent de locul in care ne aflam, poate fi de mare ajutor. Numarul cererilor pentru aceste produse a fost foarte mare si am decis sa donam si sa ajutam in mai multe locuri.
• Spitalul Clinic De Boli Infectioase
• ISU Cluj – SMURD Cluj
• Ambulanta Cluj
• Jandarmeria Cluj

Multumesc tuturor colegilor care au raspuns apelului meu si care s-au implicat, au donat, acum cand este nevoie de sprijinul nostru mai mult ca oricand.

– MedArtis Dent
– Awwad’s Dental Clinic
– Carhat Loredana
– Langa Andreea
– Peev Mirela Monica
– Ioana Berindean
– Adina Sas
– Marius Gombosiu
– Ioana Camelia Pop
– Maria Ioana Crisan
– Simina Angela Iușan

Va recomand tuturor celor care doriti si aveti posibilitate sa donati, dar nu ati reusit pana acum, sa nu ezitati si sa continuati actiunea de ajutorare cu materiale de baza: masti, manusi, dezinfectanti, oricat de putin, oricarui spital din tara, sa ii ajutam pe colegii nostri aflati in prima linie in lupta cu Coronavirusul. Un gest oricat de mic poate face diferenta intre viata si moarte.
Aproape, dar la distanta.” este mesajul postat de stomatologul Laura Savu pe Facebook.

 

Publicitate