Strategia d’Alembert: Cum să câștigi bani pariind în mod constant

Pariurile sportive sunt o activitate populară care poate fi o modalitate de a câștiga bani sau de a-ți stimula interesul pentru sport. Dacă ești un parior de fotbal, probabil că ești în căutarea unor strategii care să te ajute să câștigi mai des.

Sau poate ești un parior care joacă la inspirație. În acest caz ne bucurăm să-ți arătăm că strategiile pot fi folosite și în pariurile sportive și că acestea, combinate cu inspirația de care nu ne îndoim că dai dovadă, pot constitui o sursă de câștig mai consistentă. 

Una dintre strategiile de pariere la fotbal care este populară printre pariori este strategia d’Alembert. Această strategie este bazată pe un sistem matematic care îți permite să câștigi bani în mod constant, chiar dacă pierzi pariuri ocazional.

Cum funcționează strategia d’Alembert?

Pentru a folosi strategia d’Alembert, trebuie să începi cu o miză de bază. Dacă pariul câștigă, vei menține aceeași miză pentru următorul pariu. Dacă pariul pierde, vei crește miza cu o anumită valoare, de obicei 1 sau 2 unități.

Un exemplu, în pași, pentru a înțelege mai bine cum se aplică practic această strategie:

  • Pariezi 10 lei pe un meci și câștigi.
  • Pariezi 10 lei pe următorul meci și câștigi.
  • Pariezi 10 lei pe următorul meci și pierzi.
  • Pariezi 12 lei pe următorul meci și câștigi.
  • Pariezi 12 lei pe următorul meci și câștigi.

În acest exemplu, ai câștigat în total 32 de lei, cu o investiție inițială de 10 lei. E destul de bine, pentru că ți-ai triplat investiția inițială. 

Cu toate acestea, trebuie să precizăm că acest exempui a oferit o serie de 5 meciuri, dintre care doar unul a fost pierdut. În realitate se poate întâmpla să nu fii atât de norocos sau inspirat. 

Cum să folosești strategia d’Alembert

Iată câteva sfaturi pentru a folosi strategia d’Alembert:

  • Documentează-te înainte de a plasa un pariu. Analizează statisticile echipelor, forma lor recentă și chiar și echipa probabilă. Nu uita că pentru a funcționa, strategia are nevoie de meciuri câștigătoare. 
  • Nu pariezi niciodată mai mult decât îți poți permite să pierzi. Este un principiu pe care pariorii profesioniști îl respectă mereu. 
  • Joacă responsabil și nu te baza decât pe statistici și probabilități. Înțelegem că ții cu Dinamo, dar probabil că dacă ar fi să pariezi în această perioadă, te-am sfătui să nu îți alegi meciurile echipei favorite, întrucât sunt destul de imprevizibile, echipa netraversând cea mai constantă formă a ei. 

Strategia d’Alembert poate fi o strategie profitabilă, dar este important să o folosești cu moderație. Nu pariezi niciodată mai mult decât îți poți permite să pierzi și nu uita: pariurile sportive.sunt o formă de distracție la fel ca orice altă formă de pariuri. Nu fă din pariuri un job și nu gândi că pariurile pot compensa lipsuri financiare sau îți pot garanta câștiguri consistente pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.