Pariorii înrăiți, veterani, sunt cei care nu își permit să dea greș în acest domeniu, al pariurilor sportive. Anii de experiență acumulați sunt mai mult decât necesari în acest cerc vicios. Cei ce sunt la început de drum fac doar pași mici pentru a ajunge mai aproape de câștig, mizând pe trucurile pe care le aud de la cei cu experiență.

Precum în alte domenii de activitate și alte jocuri de noroc, lumea pariurilor sportive este plină de strategii bine puse la punct de cei care știu cum se trag sforile. Se poate afirma că există numeroase strategii care încă se păstrează, ele au prins viață încă din perioada în care casele de pariuri nu s-au extins și în mediul online.

De ce este indicat ca fiecare parior să aibă o strategie proprie?

Există o categorie destul de numeroasă de persoane care pariază doar din ambiție, fără o informare exactă în spate. De cele mai multe ori, acest mod de a compune un bilet nu atrage în vreun fel câștigul. Se poate spune că din acest motiv au apărut și numeroasele strategii de pariat la pariuri sporive – pentru ca fiecare să se poată situa cât mai aproape de câștig.

CITESTE SI: Cluj-Napoca, primul oraș din România care va avea autobuz autonom, fără șofer, în următorul an

De menționat neapărat este faptul că la pariuri sportive nu există niciodată pariu sigur, ci unul cât mai aproape de sigur. De ce? Pentru că în această lume totul se bazează pe noroc și intuiție. Având în vedere că nimeni nu poate anticipa deznodământul unui meci înainte că acesta să se desfășoare, se poate spune că doar o minte ageră și o intuiție de apreciat sunt capabile se prezică desfășurarea acțiunii.

Astfel, s-au creat numeroase strategii bine puse la punct care, împreună cu intuiția și gramul de noroc pe care îl are fiecare parior, să atragă doar câștigul. Este indicat ca fiecare parior în parte să aibă o strategie proprie deoarece preferințele în materie de echipe diferă. Fiecare având o altă echipă pe care o preferă, în mod clar și performanțele acestora diferă.

Câteva dintre strategiile ce se păstrează și în ziua de astăzi

La baza tuturor acestor strategii se află informarea atentă cu privire la mai mulți factori. Cei ce nu fac parte de prea mult timp din acest cerc au nevoie de o sursă de unde să își culeagă informațiile – Cota2.ro este un reper în acest sens.

O strategie de bază este cea care privește gradul de pregătire al echipei. Pariul nu trebuie pus întotdeauna pe echipa favorită, ci pe cea cu un statusul mai ridicat în ceea ce privește pregătirea. De exemplu, dacă în ziua cea mare una dintre echipe vine din deplasare sau de după un meci greu, iar jucătorii nu au apucat să se odihnească corespunzător, atunci aceasta se va afla într-un mare dezavantaj.

Totodată, orice echipă are câțiva jucători cheie – cei ce susțin performanța în orice meci. În cazul în care unul dintre ei lipsește, înfrângerea poate fi mult mai aproape decât s-ar putea crede. Se poate firma din nou că o documentare atentă stă la baza compunerii unui bilet sigur.

Cotele și modul în care sunt percepute de către pariori

După o documentare atentă, pariorii obișnuiesc să compare și cotele aferente meciurilor. Acest lucru nu este deloc greșit, ba chiar indicat având în vedere că ele sunt stabilite doar de tipsteri cu experiență pe acest plan.

Pariorii veterani știu deja că o cota mai mică, în cazul unei victorii, le furnizează un câștig mai substanțial. Astfel, cu cât cota este mai mică, cu atât suma pe care o vor primi cei ce au anticipat corect finalul meciului va fi mai mare.

Cei interesați pot avea în vedere rubrica de ponturi de la tipsteri Cota2. Și în cazul ponturilor totul se bazează pe o documentare amănunțită, iar eșecul este vizibil înlăturat în acest fel.

Recomandări extra pentru un câștig sigur

Tipul gazonului pe care se va desfășura meciul nu este de neglijat în niciun fel. El poate crea numeroase probleme pentru echipele ce nu au mai intrat în contact cu un asemenea tip până acum. Totodată, nici prognoza meteo din ziua cea mare nu trebuie trecută cu vederea.

Mai multe detalii privind strategiile, cotele și ponturile câștigătoare regăsesc cei interesați accesând cota2.ro.

 

Publicitate