Industria videochatului a luat o mare amploare in Romania in ultimii ani. Desi este inca un domeniu controversat, fara nici un motiv serios insa, videochatul a devenit in tara noastra un subiect de mare interes in randul tinerelor care isi doresc mai mult de la viata, in ceea ce priveste castigurile lunare. Intre 5.000 si 50.000 de dolari pe luna pot fi castigati in cadrul unui studio de videochat de top. Vorbim de franciza Studio20, un brand autohton cu o traditie de peste 18 ani si numeroase premii la active, care atesta faptul ca acesta este cel mai bun studio de videochat din Romania si din lume!

Pentru ca suna incredibil, e bine de punctat faptul ca Studio20 detine 18 locatii exclusiviste in 4 tari, pe 3 mari continente: Europa, America de Sud si America de Nord.

In ceea ce priveste palmaresul celui mai de succes studio de videochat din Romania, acesta include diverse premii notabile, printre care:

– ”Best Emerging Studio” si ”Best Cam Studio” (YNOT 2015, 2016, 2017 si 2018);

– ”Live Cam Studio of the Year” (GFY 2015, 2016 si 2018);

– ”Best Global Live Cam Studio” (LalExpo 2016);

– ”Best Emerging Studio” si ”Best Live Cam Studio” (AW Awards 2015, 2016, 2017 si 2028);

– ”Live Cam Studio of the Year” (XBIZ 2017 si 2018)/

La toate acestea se adauga premiile obtinute de modelele acestei francize la festivaluri internationale de profil, precum: ”Best Cam Model”, ”Best Fetish Model”, ”Best Non-Adult Model”, ”Best Smile”, ”Best Newcomer” etc. Astfel, pentru orice tanara care este interesata sa lucreze la un studio de videochat si sa urmeze o adevarata cariera in domeniu, Studio20 reprezinta cea mai avantajoasa alegere.

Studio 20 a lansat si este in continuare promotorul videochatului glamour, non-adult, care nu presupune show-uri sexy, ci se bazeaza pe comunicare, socializare, prietenie si dragoste virtuala.

Studio20 detine locatii exclusiviste la standarde de inalta calitate, oferind conditii de lucru ireprosabile.

Fiecare studio de videochat din franciza Studio20 ofera modelelor sale un loc de munca 100% legal, in baza unui contract ferm de artist-interpret. Pe langa acest contract, lucrand in cadrul celui mai de succes studio de videochat din Romania, Studio 20, dupa minimum 6 luni de activitate, modelele pot accesa credite in conditii preferentiale pentru case, masini, operatii estetice. La aceste beneficii se adauga conditiile de lucru de lux, care includ spatii de relaxare (sala de fitness, sala de masaj, jacuzzi), camere tematice echipate cu tehnologie de ultima generatie, tinute speciale, restaurant, suport permanent din partea unei echipe de specialisti, training-uri gratuite etc.