Trimiși să salveze vieți sau să-și ajute colegii în acest scop, unii angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj par să se plictisească. Așa se face că la accidentul mortal de la Săvădisla, petrecut duminică dimineața, unul dintre pompieri părea că nu are de lucru și posta pe Facebook imagini cu colegii lui care se chinuiau să scoată două cadavre și o persoană grav rănită dintr-o mașină înfiptă într-un copac. Dovezile, mai jos. 

Imaginile de la intervenție au fost postate în două reprize pe pagina personală a pompierului Bogdan Alin, așa cum este trecut pe Facebook.

Conducerea ISU Cluj nu vede nimic anormal în comportamentul pompierului și spune că fiecare e liber să facă ce vrea pe Facebook. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj spun că Bogdan Alin a fost desemnat la accident să facă poze pentru uz intern, aceste imagini, spun ei, ar folosi în tehnicile de pregătire și pentru a analiza modul de intervenție.

Numai că, de la poze destinate uzului intern, în vederea îmbunătățirii tehnicilor de intervenție, până la postarea lor pe Facebook, spațiu public, e cale lungă.

Citeste mai mult pe ziarulclujean.ro