SURSE | Tentativele de suicid ale Sorinei Pintea și legăturile acesteia cu personaje din DNA și SRI

SURSE | Tentativele de suicid ale Sorinei Pintea și legăturile acesteia cu personaje din DNA și SRI

Conform unor surse, Pintea a mai avut o problemă penală cu mulți ani în umră dar care s-a soluționat cumva vavorabil pentru fostul ministru.

Sursele noastre fac referire la perioada în care aceasta era director economic la Direcția Silvică Maramureș.

Stresată fiind de o cecertare făcută pe atunci de Poliția Economică, Pintea ar fi încercat un suicid. Nu putem relata modul în care ar fi recurs la acest gest, fiind unul foarte dur.

Al doi-lea episod de suicid și tot pe bază de stres ar fi fost în perioada 2004, atunci când mama Sorinei Pintea ar fi trecut printr-o perioadă foarte grea, femeia fiind foarte bolnavă.

CITESTE SI: SURSE | Mita care a juns la Sorina Pintea era de fapt pentru o altă persoană. Senatorul Liviu Marian Pop implicat în traseul șpăgilor

Legăturile Sorinei Pintea cu persoane din zona DNA și SRI

Nimeni nu a spus până acum că șeful secției documente clasificate din DNA și fost șef al serviciului tehnic operativ, Horațiu Ovidiu Baias este nașul unuia dintre fii fostului ministru al Sănătății.  Nimeni nu spune că, ofițerului de poliție judiciară Bogdan Macovei din cadrul DNA Baia Bare, este finul Sorinei Pintea, iar actualul soț a acesteia a fost ofițer SRI.

Ne punem întrebarea retorică de ce Sorina Pintea nu a fost protejată de aceste perosoane. Nu au putut? Nu au vrut? A fost peste puterile lor?  Dece a fost introdus în schemă senatorul Liviu Marian Pop și care este rolul acestuia.

În curând o să aflăm care sunt beneficiarii arestării Sorinei Pintea.

FOTO: adevarul.ro
Categories: Maramures

Comments

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.