Susţine iniţiativa organizaţiei caritabile ROLDA şi oferă speranţă animalelor abandonate

Nu ai posibilitatea de a adopta un căţeluş, dar cu toate acestea eşti dispus să faci toate eforturile pentru a contribui la crearea unui loc mai bun pentru toţi prietenii cu patru lăbuţe din adăposturile canine, care au fost salvaţi şi preluaţi de pe stradă? Este bine de ştiut că acum poţi oferi o mână de ajutor în acest sens cumpărând articole handmade de la ROLDA. Această fundaţie se implică activ în lupta pentru salvarea câinilor abandonaţi, iar una dintre acţiunile pe care le-a întreprins în acest sens a fost deschiderea unui magazin virtual unde iubitorii de animale pot cumpăra produse lucrate manual, iar banii strânşi din vânzarea acestora vor fi redirecţionaţi pentru binele prietenilor cu lăbuţe şi pentru susţinerea activităţii din adăposturile fundaţiei. Brelocuri realizate manual, genţi, brăţări, broşe, coliere, decoraţiuni, jocuri educaţionale şi multe alte articole drăguţe lucrate de artizanii români sunt disponibile acum la doar un click distanţă, iar scopul lor este acela de a aduce bucurie atât în viaţa ta, cât şi în viaţa animalelor abandonate care nu au nicio altă speranţă în afară de oameni cu suflet mare ca tine.

Prietenii patrupezi chiar au nevoie de tine 

Companionii blănoşi aflaţi în grija fundaţiei ROLDA trebuie să fie hrăniţi şi îngrijiţi aşa cum trebuie, iar pentru aceasta au nevoie şi de tine. Oferă sprijin financiar şi contribuie şi tu la bunăstarea acestora cumpărând produse realizate manual în România. Mai ales că le poţi găsi pe cele preferate la doar câteva click-uri distanţă şi le poţi comanda oricând şi de oriunde te-ai afla. 

Cum reuşesc produsele handmade de la ROLDA să dăruiască la rândul lor

Fiecare articol handmade pe care îl vei găsi în magazinul online rolda.ro are scopul de a ajuta la îmbunătăţirea vieţii animăluţelor vulnerabile. Astfel, acum poţi alege brelocuri realizate manual dacă îţi doreşti să sponsorizezi hrana unui patruped timp de o săptămână sau te poţi orienta către genţile sau ceasurile handmade dacă îţi doreşti să hrăneşti un câine din adăpostul fundaţiei timp de 3 luni. Mai mult decât atât, pentru a preveni abandonul căţeilor care ajung pe străzi, este bine de ştiut că ROLDA se implică activ şi în campaniile de sterilizare pentru animalele din mediile defavorizate, iar acum o poţi face şi tu prin achiziţionarea unui puzzle. Acest lucru va permite fundaţiei să microcipeze şi să sterilizeze gratuit un câine dintr-o familie cu venituri mici, astfel că gestul tău va conta enorm atât pentru patrupezi, cât şi pentru stăpânii din comunităţile sărace care au dificultăţi în a se îngriji de animăluţe în mod corespunzător. 

Împărtăşeşte cu ROLDA dragostea, grija şi responsabilitatea faţă de animale

Acţionează chiar acum şi cumpără brelocuri realizate manual sau alte articole handmade care îţi plac pentru a împărtăşi cu ROLDA iubirea, grija şi compasiunea pentru animăluţele vulnerabile. Doar împreună putem oferi patrupezilor abandonaţi şansa la o nouă viaţă, aşa că arată că îţi pasă şi susţine şi încurajează şi tu eforturile fundaţiei prin achiziţionarea de produse handmade din magazinul virtual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.