FOTO / Tânăr, găsit mort într-un șanț în Florești. Trupul a zăcut mai multe zile fără să îl observe cineva. Detalii AICI. – UPDATE

Cadavrul a fost descoperit duminică dimineața. Se pare că este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani.

Trupul acestuia a fost găsit într-un șanț din localitatea Florești. Potrivit primelor informații, tânărul era mort de mai multe zile.

“Un echipaj de pompieri a scos corpul unui bărbat de circa 30 de ani, căzut într-un șanț situat pe marginea unui teren viran din localitatea Florești. Bărbatul prezenta semne cadaverice evidente și se pare că se afla căzut de câteva zile în șanțul adânc de circa 1,5 metri”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Deocamdată nu sunt detalii cu privire la moartea acestuia .

Atenție IMAGINI care vă pot afecta emoțional. 

UPDATE:

UPDATE:

Tânărul de 31 de ani și a fost găsit de către clientul unui local aflat în zona barajului din comuna Florești. Se pare că acesta este din Bacău. Bărbatul ar fi fost dat dispărut încă de joi de către prietena lui cu care ar fi avut mai multe dispute în ultimul timp. Pe motiv de ceartă acesta a plecat de acasă joi dimineața și nu s-a mai întors.

Surse din Poliție au declarat pentru Pagina de Transilvania că băcăuanul ar fi alunecat în canalul colector de pe marginea lacului Florești și și-ar fi fracturat coloana cervicală, lucru care i-ar fi fost fatal.