Au fost ţepuiţi de două ori! După ce au aflat în ultima clipă că petrecerea de fiţe promisă pe un iaht în largul Mării Negre nu se mai ţine, acum au realizat că nu îşi vor primi nici banii înapoi. Sute de tineri din ţară şi din Constanţa au fost anunţaţi de organizator că până pe data de 15 august, le vor fi restituiţi banii de bilet, în jur de 300 de lei. Nici vorbă de aşa ceva, iar persoana incriminată nu mai este de găsit.

Contravaloarea biletelor poate fi recuperată începând cu 15 august.

Astfel a sunat anunțul organizatorilor Big Boat Party la scurt timp după ce sutele de turiști au aflat că evenimentul a fost anulat. Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă petrecere exclusivistă pe un iaht s-a dovedit a fi o țeapă.

Nu am primit niciun ban, nimeni nu a mai luat legătura cu noi, am mai încercat să dăm telefon pe acel număr care este afișat pe site. Nu ne mai răspunde nimeni. Singura zi în care ne-au răspuns a fost pe 1 august […] În niciun caz nu o să mai primim banii. eu unul am și depus plângere la Poliție, dar nici Poliția nu a acționat. Nu avem nicio veste nici de la ei‘, spune unul dintre păgubiți.

Pe Facebook, păgubiții și-au deschis un grup și, în urma discuțiilor și a anchetelor făcute, au descoperit că evenimentul a fost o escrocherie încă de la început.

Oamenii au aflat că firma care a pus totul la cale este din Cluj Napoca, dar la adresa indicată figurează fie o agenție imobiliară, fie un service auto. Tinerii au continuat să caute informații și așa au aflat numele organizatorului, George Chiriță, doar că nimeni nu mai reușește să dea de el.

Doar trei tineri au depus plângere la poliție. Mulți alții s-au rezumat să își scrie nemulțumirile pe rețelele de socializare și să se plângă la adresa polițiștilor.

Sincer, mi se pare rușinos din partea Poliției… Au filmări cu individul la bancă, au numele lui, au adresa, au sediul firmei… și omul nu are nici un stres… Dacă Poliția chiar nu îl oprește pe omul ăsta, sunt chiar niște incompetenți..!”

Petreceea exclusivistă de pe iaht ar fi trebuit să se desfășoare între 2 și 12 august, în largul mării, pe un vas care în realitate nici măcar nu există. Numele organizatorului a mai fost implicat într-o escrocherie similară: el este acuzat că, anul trecut, a fugit cu banii de bilete pentru concertul J. Balvin, ce ar fi trebuit să aibă loc la Iași.