Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” vor prezenta, astăzi și duminică, două spectacole speciale. Cei mici și cei mari sunt așteptați în Parcul Central, la cele două reprezentații pe care artiștii instituției le vor susține. De la ora 11:00, se va juca spectacolul „Croitorașul cel Isteț”, după Frații Grimm. De asemenea, duminică, 2 septembrie, de la aceeași oră, este programat „Dănilă Prepeleac”, după Ion Creangă. Cele două spectacole se joacă în limba română și au loc cu intrare gratuită.

Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj-Napoca a fost înfiinţat 1950. Palmaresul instituției cuprinde 300 de premiere, atât la secţia română, cât şi la cea maghiară, precum și importante premii şi nominalizări. Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi „Puck” este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii.

Începând cu anul 2002, instituţia clujeană este gazda Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului, iar din septembrie 2017 a inițiat Festivalul Stradal „WonderPuck”, un eveniment dedicat întregii familii.