Techsylvania: Cluj-Napoca este în aceste zile Capitala Europeană a Tehnologiei

Techsylvania: Cluj-Napoca este în aceste zile Capitala Europeană a Tehnologiei

Am avut plăcerea de a deschide cea de-a 6-a ediție a Techsylvania, cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est, scrie primarul Clujului pe Facebook.

Evenimentul este organizat la Sala polivalentă BTarena și acoperă cele mai importante aspecte ale evoluției tehnologice precum inteligența artificială, internetul lucrurilor, machine learning, blockchain, big data ș.a dar și concepte precum cultura organizațională, tehnici de motivare a echipelor sau modalități de atragere a investitorilor. Techsylvania deci confirmă astfel statutul Clujului de hub european al inovării și IT-ului.

În acest cadru, am prezentat profilul municipiului și direcțiile strategice pe care Clujul le urmărește, tehnologia și inovarea fiind instrumente cheie pentru dezvoltare. Orașul nostru are resursa umană capabilă să utilizeze aceste instrumente pentru creșterea calității vieții la nivelul întregii comunități.

Techsylvania aduce împreună 3000 de participanți, veniți la Cluj din toate colțurile lumii. Aceștia au oportunitatea de a asista la prezentări de calitate din domeniul tehnologiei, inovării și a ecosistemului de startup, susținute de peste 60 de speakeri cu renume mondial. În același timp, participanții au oportunitatea să testeze diverse inovații ale companiilor clujene sau internaționale prezente la eveniment.

Techsylvania 2019 este susținut financiar de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Categories: SCI TECH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*