Tendintele anului 2022 in materie de gresie

In anul ce vine ai intentia de a schimba gresia in casa insa esti lipsit de inspiratie? Care sunt tendintele anului 2022 in materie de gresie? Exista mai multe modele de gresie pe piata, in forme diferite: XXL, forma de hexagon, gresie care imita parchetul…optiunile sunt multiple. Intre tendinte deco care confera energie locuintei tale sau gresie simpla, de culoare alba, retro, singura dificultate pe care o vei intampina va fi sa alegi un singur model?

Esti interesat de gresie Spania? Sau de gresie tip parchet? Sa stii ca vor fi in tendinte in 2022. Geometrie, forme hexagonale…afla care sunt tendintele anului 2022 in materie de gresie, pentru a te inspira pentru baia sau bucataria ta.

Placi ceramice XXL in toate incaperile. Placile ceramice XXL vor fi vedetele anului 2022. Isi vor gasi locul in sufragerie, in hol, in buatarie sau in baie. Sunt in tendinte si vor mari vizual spatiul, ii vor conferi eleganta.

Gresie gemometrica pentru un plus de dinamism. Opteaza pentru linii si motive pentru a beneficia de un interior dinamic. Te sfatuim sa optezi pentru motive elaborate pentru a conferi caracter interiorului tau sau sa amesteci forme simple. Astfel, vei conferi energie locuintei tale.

Gresia hexagonala. Gresia in tendinte in 2022 adora motivele si formele. Pe langa gresia geometrica, gresia hexagonala iti va invada interiorul. Selecteaza placi in culori diferite pentru a conferi culoare interiorului tau. 

Amestecul gresie-parchet: mixul perfect. Esti in cautarea unei gresii in tendinte pentru anul 2022? Iata sfatul nostru: amesteca gresia cu parchetul. Astfel, poti crea efecte unice sau poti delimita incaperile intr-o bucatarie americana spre exemplu.

Opteaza pentru o gresie tip parchet colorat. Iti doresti ceva nou in casa ta? Atunci de ce nu optezi pentru o gresie tip parchet insa pentru una colorata? Tendintele anului 2022 in materie de gresie se pliaza dorintelor tale de culoare. Gresia ofera o gama larga de culori. Cu alte cuvinte, vei dispune de un interior cat se poate de original.

Gresie imitatie: beton, piatra sau marmura. In 2022, gresia imita betonul, piatra sau marmura. Gresia imita aceste materiale la perfectie pentru a-ti imbraca solul. Marele avantaj oferit de acest tip de gresie este acela ca sunt foarte usor de curatat.

Gresia alba retro. Terminam aceasta lista cu tendintele anului 2022 in materie de gresie cu gresia alba retro, atemporala pentru baie. Albul va fi in tendinte in privinta gresiei in anul 2022 si ofera un efect frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.