Trei pasi simpli pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto

223
fisa medicala permis auto

In secolul vitezei, timpul este cea mai pretioasa resursa. Viteza si eficienta reprezinta doua aspecte esentiale in viata oricui. Cateodata, sunt greu de impacat, dar, inarmat cu informatiile corecte, poti trece rapid peste anumite obstacole. Unul din ele il reprezinta obtinerea fisei medicale pentru permis auto.

Primul pas este cel mai greu

Te gandesti de ceva vreme sa renunti la stresul si aglomeratia transportului in comun pentru confortul propriei masini, dar birocratia asociata procesului te descurajeaza si te face sa amani momentul. Ar trebuie sa afli ca exista specialisti care te pot ajuta rapid si eficient, cel putin cu un aspect. Atunci cand te informezi despre fisa medicala permis auto, nu rata oferta clinicii Standard Med. Pe langa pretul foarte convenabil, un avantaj major il reprezinta faptul ca ti se faciliteaza obtinerea certificatului medical intr-un timp record.

Intra pe site, completeaza formularul de programare si esti cu un pas mai aproape de obtinerea permisului auto. Fisa medicala este confirmarea faptului ca esti apt sa circuli pe drumurile publice, fara a-ti pune propria viata sau pe a altora in pericol. Aceasta este valabila timp de 6 luni de la efectuarea analizelor medicale.

Ce analize sunt necesare?

Fisa medicala pentru permis auto este necesara oricarui sofer. Examinarea medicala se face in scopul depistarii afectiunilor care ar contraindica aptitudinea de a conduce autovehicule. Cazurile in care nu se elibereaza presupun existenta unor tulburari grave precum abuz si dependenta de alcool, epilepsie, tulburari psihice majore, retard mental sau alte afectiuni neurologice care afecteaza grav vorbirea, mobilitatea etc.

Apeland la serviciile unei clinici de incredere precum Standard Med, ai garantia ca personalul se va comporta profesionist si prietenos, iar lucrurile se vor derula eficient si fara stres. Prezenta concomitenta a tuturor specialistilor  pentru analize face ca procesul sa se deruleze rapid, astfel ca tu sa nu pierzi timpul atat de pretios.

fisa medicala permis auto

Examinarile care se vor efectua pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto alcatuiesc o verificare temeinica, necesara pentru a asigura ca soferul nu va fi un pericol pentru sine si pentru altii. Acestea sunt:

– examinarea psihologica prin care se atesta integritatea psihica a viitorului sofer;

– examinare la Medicina Interna, care atesta ca nu exista o problema grava de sanatate care sa impiedice abilitatea de a sofa;

– examinare ortopedica in timpul careia soferul dovedeste ca isi poate folosi membrele pentru a conduce;

– examinarea neurologica prin care se testeaza reflexele;

– examinare oftalmologica pentru testarea capacitatii vizuale;

– examinare ORL prin care se verifica daca soferul aude bine.

Ce documente sunt necesare?

Pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto, vei avea nevoie de cateva documente. Inainte sa pleci, verifica daca le ai la tine, pentru a evita drumurile suplimentare si pierderea de timp. Astfel, va trebui sa te prezinti in clinica cu urmatoarele acte:

– carte de identitate / buletin;

– fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);

– adeverinta de la medicul de familie in care se mentioneaza daca pacientul figureaza cu boli cronice;

– scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet tip I);

– ochelari de vedere (daca e cazul).

Investigatiile nu dureaza mult, iar fisa medicala permis auto se elibereaza foarte repede. Acum ca ai toate informatiile, tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti cu incredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.