Accident grav la ieşirea din oraşul bihorean Salonta. O autobasculantă cu pietriş s-a răsturnat peste mai mulţi pietoni care se aflau pe marginea drumului.

Potrivit unor surse, mai multe persoane ar fi decedat, printre acestea chiar şi un  bebeluş.  Accident cauzat de un şofer începător.  La faţa locului sunt echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Salonta şi Oradea, care au solicitat şi elicopterul SMURD, precum şi echipaje medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

UPDATE O fetiţă de un an şi trei luni şi bunica ei au murit. Ele au fost prinse sub bena autobasculantei.

UPDATE La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii militari intervin pentru degajarea pietrişului din jurul benei, pentru a verifica dacă nu sunt victime şi sub acesta. De asemenea, o macara ajunsă în zonă urmează să ridice camionul. Circulaţia în zonă este deocamdată închisă.

“Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 795, pe strada Tincii din municipiul Salonta. Poliţiştii rutieri efectuează cercetările la faţa locului pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs evenimentul”, a declarat comisarul Alina Dinu,  purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Sursa: Adevarul.ro