Un barbat de 61 de ani a fost protagonistul unui accident cum numai in filme se mai poate vedea. Accidentul s-a petrecut pe DN17, lângă pasarela de la Beclean. Acesta a ieșit în afara părții carosabile, a rupt mai multe indicatoare, după care s-a răsturnat ajungand in curtea unei statii peco. Trei persoane au fost rănite.

În urma accidentului au rezultat trei victime conștiente, din aceeași mașină. Au fost alocate un echipaj de prim ajutor SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

AGENȚIA DE INTEGRITATE: LUCAN, ÎN CONFLICT DE INTERESE LA INSTITUTUL DE TRANSPLANT RENAL

Din primele informatii se pare că bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Traficul nu a fost afectat pe DN17.

„Un bărbat de 61 de ani din Cluj, care conducea un autoturism pe direcția de mers spre Beclean, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Foto: Mihaela Hiticaș