Jurnalistul Christian Sabbagh a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care îi anunţă pe prietenii virtuali că, după opt ani, părăseşte Kanal D.

După ce a postat în mediul online mesajul de despărţire, acesta a decis să îşi închidă contul pe care l-a avut activ mulţi ani de zile.

De opt ani sunt alături de dumneavoastră, la Kanal D. Vine ziua când trebuie să ne luam şi la revedere! De mâine, altcineva îmi va lua locul! Ne vom revedea curând, din altă postură! Nu uitaţi să vizionaţi postul meu de suflet, Kanal D! Rămâneţi cu bine! Aveţi grijă de dumneavoastră!”, a scris acesta pe pagina lui oficială de Facebook. După ce a postat în mediul online mesajele de despărţire, Sabbagh a decis să îşi închidă contul pe care l-a avut activ mulţi ani de zile.

Cu puţin timp înainte de postarea acestui mesaj, Christian Sabbagh a mai scris un mesaj prin care a lăsat să se înţeleagă că ar fi vorba de o schimbare voită din partea şefilor. „Într-o zi, un „mare jurnalist” a spus că publicul s-a săturat de feţele celor vechi, că e nevoie de o schimbare, de oameni noi. Poate că aşa stau lucrurile, poate că nu! Spre deosebire de mulţi, eu nu ţin la un scaun, doar la oameni! Nu vă bateţi capul să aflaţi cine este acel „mare jurnalist”.

CITEȘTE MAI MULT AICI