Students Experience este o companie care oferă celor interesați programe Work and travel UK, SUA, Grecia și Australia.Această agenție de plasare de forță de muncă în străinătate pentru tineri poate fi contactată atât în București, dar și în alte centre universitare importante din țară: Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Iași, Craiova și Baia Mare.

Activând pe piața de profil românească de circa cinci ani, Students Experience și-a câștigat o bună reputație printre aceia care au apelat la serviciile ei de Work and Travel.

Avantajul pentru participanții viitori la programele din cele patru țări amintite anterior este acela că vor putea lua legătura cu o echipă tânără și entuziastă, formată chiar din persoane care au beneficiat în trecut de serviciile de plasare de forță de muncă în străinătate ale companiei Students Experience.

Clienții pot alege între:

– stagii de practică profesională;

– diverse locuri de muncă ce au un caracter sezonier;

– locuri de muncă pe perioadă nedeterminată.

Este bine de precizat că fiecare angajator în parte este selectat după o verificare atentă, așa încât riscul de a lua țeapă se elimină total dacă vă înscrieți la unul dintre programele Students Experience:

– Work and Travel SUA;

Work and Travel Grecia ;

– Work & Travel UK;

– Internship SUA;

– Internship Australia.

Pachetele de servicii oferite de compania Students Service includ:

– cazare;

– bilete de avion;

– pick-up aeroport;

– asigurare medicală.

Seriozitatea companiei este confirmată și de faptul ca Students Experience este membru business al Camerei de Comerț Americane din Romania (AmCham) și WYSE Travel Confederation (WYSETC).

Sunt oferite doar în cadrul programului Work and Travel SUA peste 350 de job-uri în diverse locații, pentru ca tinerii ce vor să ia parte la această experiență inedită să își aleagă orașul dorit unde doresc ca să ajungă.

Dacă o să intrați pe site-ul studentsexperience.ro o să aflați tot ce vă interesează referitor la:

– prețuri;

– cerințe de eligibilitate;

– perioada în care se poate lucra legal în țara respectivă;

– locuri de muncă oferite;

– programul de lucru;

– cât se mai poate rămâne în țara aleasă după încheierea perioadei de muncă stabilită prin contract;

– reducerile de care beneficiază aceia ce achiziționează un anumit pachet de servicii.

Nu ratați această oportunitate care vi se oferă în 2018: a munci și a vizita obiectivele turistice dintr-o destinație străină unde visați de multă vreme ca să ajungeți!