Ferma UNICARM de la Moftin a fost inaugurată în ziua de sâmbătă, 20 iulie, de SFÂNTUL ILIE, în prezența a 300 de persoane.

La acest important eveniment din viața Marii Familii UNICARM au participat: numeroși producători agricoli din jurul localității Moftin, procesatori, zootehniști, reprezentanți ai unor instituții, specialiști de la UNICARM, prieteni și alți invitați din țară și străinătate.

Această fermă zootehnică modernă, una dintre cele mai mari din România, cu capital sută la sută privat, creează astfel circuitul închis de producție al acestei prestigioase societăți comerciale, care se compune din: producție zootehnică, procesare și desfacerea produselor prin intermediul rețelei UNICARM.

CITESTE SI: ParkingPay: o nouă modalitate de plată a parcărilor în municipiul Cluj-Napoca

Această firmă este condusă cu mână de fier de afaceristul Vasile Lucuț, unul dintre puținii români care se pot lăuda cu faptul că dă de mâncare la mii de oameni și la familiile acestora.

Inaugruarea Fermei „Unicarm” din Moftin a debutat cu primirea invitaților după care toți cei prezenți au asistat la slujba de sfințire oficiată de un sobor de preoți.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest