Vânzările Terapia Cluj în Kazahstan sunt blocate: Nu avem niciun fel de contact cu angajaţii noştri

Cei 30 de angajaţi ai Sun Pharma, gigantul indian care deţine şi fabrica Terapia, sunt de asemenea blocaţi din cauza protestelor, neavând acces la internet.

483
blank

Terapia Cluj are un transport de medicamente de jumătate de milion de euro blocat în Kazahstan, ţară din Asia Centrală care a devenit scena unor proteste violente în ultimele zile, informează Ziarul Financiar.

Cei 30 de angajaţi ai Sun Pharma, gigantul indian care deţine şi fabrica Terapia, sunt de asemenea blocaţi din cauza protestelor, neavând acces la internet.

„Suntem foarte îngrijoraţi de situaţia de acolo, avem o reprezentanţă de 30 de colegi despre care nu ştim nimic, toate comunicaţiile sunt secerate. Cifra de afaceri este de 3 milioane de euro anual din Terapia, un transport de 0,5 milioane de euro stă în tranzit, nerecepţionat, nu ştim ce este cu el, nu ştim dacă va fi recepţionat. Revoltele au pornit de la creşterea preţului GPL, dar acolo utilităţile (motorina) sunt de la 3 la 10 ori mai mici decât în România”, a spus Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj.

Terapia exportă medicamente şi în Kazahstan, iar echipa de vânzări din ţara central-asiatică gestionează vânzările.

Directorul Terapia Cluj spune că de o zi nu a mai avut niciun contact cu echipa din Kazahstan: „Totul este blocat, nu mai există internet, reţele sociale”.

Marii producători de medicamente deschid reprezentanţe în mai multe ţări din zonele pe care le vizează pentru dezvoltare, acolo unde trimit echipe de câteva zeci de oameni care se ocupă de portofoliul de produse din ţara respectivă.

În ultimele zile, protestele antiguvernamentale din Kazahstan au escaladat, lucru care a atras atenţia comunităţii internaţionale.

Potrivit CNN, la 5 ianuarie, protestatarii au luat cu asalt aeroportul din cel mai mare oraş al ţării, intrând cu forţa şi în clădirile guvernului şi incendiind sediile administraţiei din Kazahstan. CNN vorbeşte inclusiv de confruntări soldate cu victime între protestatari şi poliţie, precum şi despre oprirea internetului la nivel naţional. Publicaţia mai arată că autorităţile au declarat stare de urgenţă în Kazahstan, impunând restricţii de mişcare până la 19 ianuarie.

Potrivit Reuters, protestele au pornit de la creşterile de preţ la GPL (gaz petrolier lichefiat).

(sursa: Mediafax)

2 COMENTARII

 1. Hello

  You Need Help To Grow In Google And Drive More Traffic And Get You More Customers For paginadetransilvania.ro

  WE OFFERING QUALITY SEO SERVICES:
  ► Rank Higher Your Website In Google
  ► Rank Higher Video in Youtube & Google
  ► Rank Higher GMB In Google Maps
  ► High-Quality Organic Website Traffic
  ► We Create High-Quality Videos
  ► Content Text & Video for Your Website

  We Want To Prove To You That Our Services Work With Risk-Free
  WE OFFER FREE TEST=> https://zeep.ly/c4Fgr?=46223

  Thanks, SEObyAxy
  Please do not reply directly to this email!
  You can contact us from the contact page of the website!

  IF YOU NO LONGER WISH TO HEAR FROM US,
  PLEASE REPLY TO THIS EMAIL WITH:
  STOP EMAIL ME

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.