Pregatirile de nunta incep cu mult timp inainte de ziua marelui eveniment. In functie de numarul de invitati si de amploarea nuntii pregatirile pot sa fie demarate cu un an, un an si jumatate inainte. De la gasirea unei sali libere pana la stabilirea meniului si a invitatiilor, toate detaliile trebuie sa fie gandite in amanunt pentru ca totul sa iasa perfect la final. Unul dintre elementele importante de care trebuie sa va ocupati pentru nunta este verigheta.

Verighetele vor fi purtate tot restul vietii de cei doi soti, ele trebuie sa fie alese cu grija pentru a corespunde stilului si personalitatii celor care le vor purta, sa fie din materiale de calitate. Pe piata sunt o multime de tipuri de verighete asa ca poate fi destul de dificil sa le alegeti pe cele care se potrivesc dorintelor celor doi viitori insuratei. Ca sa nu pierdeti mult timp cu acest capitol e bine sa va orientati catre verighete unicat, originale, realizate manual, de artizani cu experienta, din aur galben sau alb, chiar si roz, decorate cu diamante naturale si ale pietre pretioase. Indiferent ce verighete veti alege ele se pot personaliza, se livreaza rapid si se pot adapta stilului dorit, modern, clasic, vintage sau artistic.

Zehava este locul in care veti putea comanda unele dintre cele mai interesante modele de verighete de calitate la preturi bune, infrumusetate cu motive traditionale si sculptate pentru a straluci toata viata. Aurul este de 14k, diamantele sunt toate naturale, garantia oferita de producator este pe viata, incluzand curatare, polisare si inlocuire pietre. Pe site gasiti o multime de tipuri de inele pentru toate ocaziile, verighetele sunt grupate in functie de stil, fiecare are o fotografie relevanta si detalii tehnice pentru a sti de fiecare data ce cumparati.

Zehava garanteaza pentru fiecare produs vandut, verighetele sunt unice, fiecare cuplu isi poate alege diverse personalizari, artizanul va pune in practica orice idee avand grija sa respecte toate standardele de calitate. Verighetele realizate manual vor impresiona cu siguranta in ziua nuntii si vor fi o amintire frumoasa a momentului in care v-ati unit destinele.