Veste bună pentru toți arădenii care vor călători în Antalya începând cu luna iunie!

Veste bună pentru toți arădenii care vor călători în Antalya începând cu luna iunie!

Acordul dintre Consiliul Județean Arad și unul dintre cei mai importanți tour operatori din Turcia prezenți pe piața din România, prin Prestige Tour fac posibile zborurile directe spre Antalya.  

Arădenilor le-a fost oferit un nou prilej de bucurie încă la început de 2017: cine caută oferte promoționale pentru un sejur de vis în Antalya, Turcia, nu va mai călători din alte orașe, ci va zbura direct din Arad la tarife promotionale de la doar 399 plus taxe de aeroport. 

Chiar daca anul trecut erau suspiciuni in ceea ce priveste vacanțele in Antalya, acestea nu au avut de suferit deoarece aceea regiune nu a fost afectata de cele intamplate la Istanbul, cel mai faimos orașdin Turcia, aflat la o distanță de peste 720 km față de Antalya (mai mare decât între Istanbul si Bucuresti!). Turiștii aflați în vacanță în Antalya în respectiva perioadă și-au continuat sejurul fărăprobleme, ceea ce face ca Rivierea Turcească (Antalya) să fie și în prezent foarte solicitată de către turiștii arădeni și nu numai.

Riviera Turcească este destinația cea mai solicitată pentru sezonul estival de catre turiștii care trec pragul agenției Euro Travel, prezentă pe piața arădeană de peste 14 ani și care întotdeauna s-a asigurat ca arădenii să aibă parte de aceleași (sau chiar mai bune) oferte, precum turiștii din București, Timișoara sau Cluj.

Exemple oferte sejur în Antalya / Turcia

Consultanții Euro Travel ne prezintă cele mai solicitate oferte, multe dintre ele cerute chiar și de către vecinii din Timisoara, Deva sau Oradea, care vor avea asigurat transferul spre aeroportul din Arad și retur pe când se reîntorc în țară, GRATUIT.

Nu ne mulțiumim doar cu prezentarea unor generalități despre produsele turistice, respectiv Turcia cași destinație preferată de români și insistăm să ni se prezinte oferte de nerefuzat dintre care arădenii pot alege și reducerile pe care aceștia le pot obține:

resortul de 5*****, Lake & River Hotel & SPA, unde beneficiază de regim de masă Ultra All Inclusive (UAI), de la doar 399 + taxe/pers.;

– Tarife fixe pentru orice data de plecare.

 Spații de joacă pentru copii în cadrul resortului Lake & River Hotel & SPA 5*****

resortul de 5*****, Port River Hotel & SPA, unde beneficiază de regim de masă Ultra All Inclusive (UAI), de la doar 419 + taxe/pers.;

– Tarife fixe pentru orice data de plecare.

Relaxare în cadrul resortului Port River Hotel & SPA 5*****, Side, Antalya, Turcia

Ce preferă arădenii care aleg Antalya?

Un sejur pe Riviera Turcească, este întoteauna un prilej de relaxare, de distracție pentru fiecare dintre membrii familiei și de a face descoperiri impresionante: oameni si locuri, tradiții și gastronomie, opspitalitate, toate aceste motive contribuie la creșterea anuala a numărului turiștilor arădeni care au decis să călătorească împreună cu familia în această destinație turistică. 

În luna februarie, touroperatorul Prestige Tours au dat publicității faptul că deja au înregistrat rezervări pentru un sejur de 7 zile, nu mai puțin de 382 familii arădene, în special în cazul ofertelorFLAT RATE.

Sursa: aradon.ro

 

Categories: ACTUALITATE, Social

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.