Foto: Arhivă

Poliţia Rutieră transmite noi date despre activităţile desfăşurate în ultimele 24 de ore. Oamenii legii au aplicat 5.168 de sancţiuni contravenţionale pentru șoferi, 2.002 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Poliţiştii au aplicat 5.168 de sancţiuni contravenţionale, 2.002 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 35 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune, 4 lipsă anvelope de iarnă, 2 aplicate administratorilor de drum și 3.125 pentru alte abateri.

Totodată, poliţiştii au retras 106 certificate de înmatriculare şi au reţinut 311 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 31 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 111 pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind pentru alte abateri.

Pe lângă controalele în trafic, polițiștii români au prezentat un bilanț al acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, în minivacanța de 1 decembrie.

Astfel, poliţiştii au depistat 239 de persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, dintre acestea 112 persoane au fost surprinse în flagrant delict. Ca urmare a probării activității infracționale pentru 11 persoane au fost luate măsuri preventive.

Continuarea pe: www.realitatea.net

Publicitate