VIDEO: Armand Assante la TIFF 2017

VIDEO: Armand Assante la TIFF 2017

Luni, pe 5 iunie, de la ora 17:00, actorul Armand Assante vine la întâlnirea cu cinefilii la TIFF Lounge, cu două ore înainte de premiera mondială The Wanderers (r. Dragoș Buliga).

Proiecția fantasy-ului horror filmat în România este programată la 19.15, la Cinema Florin Piersic.

The Wanderers este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume, care împreuna cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) și care are în grijă și o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzațional pentru un reality show. În Transilvania vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

Distribuția mai include actori români (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeș, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonț), dar și pe Branko Duric, un celebru actor și muzician bosniac, în rolul lui Igor. Filmările au avut loc în Sighișoara, Dofteana (județul Bacău) și București. Proiecţiile The Wanderers vor avea loc în 5 iunie, la ora 19:15, la Cinema Florin Piersic şi în 10 iunie, la ora 20:30, la Cinema Dacia.

Categories: Cluj, Eveniment

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*