VIDEO | Avram Gal se aliază cu expertul în strategii de campanie al lui Obama în încercarea de a câștiga funcția de primar în Câmpia Turzii.

Avram Gal se laudǎ cu o nouǎ mutare strategică în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Câmpia Turzii. Acesta își aduce în echipă un nume de marcă: Dan Shomon, fost șef de campanie al președintelui Barack Obama. Putem afirma cǎ acest demers reflectă nu doar ambițiile lui Gal, ci și interesul tot mai crescut al investitorilor români și americani în zona Câmpiei Turzii.

Avram Gal alege o strategie cu un expert american pentru a atrage investiții și susținere. Vor fi alegǎtorii din Câmpia Turzii interesați de astfel de campanie?

„Americanii sunt foarte interesați de zona orașului Câmpia Turzii și a județului Cluj, având în vedere actualele și viitoarele investiții în Unitatea Militară de la Luna și în alte afaceri importante din județ.
Avram Gal a ales unul dintre cei mai buni lobby-iști ai Americii pentru a-l susține în vederea câștigării alegerilor și în sprijinirea investitorilor români și americani.
Scopul principal este să oferim cetățenilor un trai decent și liniștea de care au nevoie după 8 ani de lucrări făcute doar de mântuială și veșnicele bănuieli privind corupția în contractele europene sau banii guvernamentali.”
, spune politicianul.

Dan Shomon va conduce echipa lui Gal în cursa pentru Primăria Câmpia Turzii,

Într-o mișcare menită să dea un impuls puternic campaniei sale, Avram Gal aduce în prim-plan un nume cu rezonanță internațională: Dan Shomon, fostul strateg al lui Barack Obama. Obiectivul este să aducă o schimbare semnificativă în urma a opt ani de stagnare, să atragă atenția americanilor și să susțină investițiile majore în dezvoltarea regiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.