VIDEO Calea Dorobanților din Cluj, blocată de câțiva șoferi în semn de protest față de Guvern

VIDEO Calea Dorobanților din Cluj, blocată de câțiva șoferi în semn de protest față de Guvern

Un nou protest la Cluj-Napoca împotriva Guvernului Grindeanu. De data aceasta, protestatarii au fost șoferi, iar protestul a avut loc în miezul zilei.

Circulația pe Calea Dorobanților a fost dată peste cap vineri la amiază. Mai mulți șoferi, care și-au lipit pe mașini mesajul „Rezist” au circulat cu doar 10 kilometri pe oră.

Protestul a fost anunțat pe Facebook ca fiind prima acţiune de nesupunere civică din Cluj, „în semn de protest faţă de măsurile Guvernului Grindeanu. Dorim să blocăm, pentru câteva minute, traficul de pe o arteră principală, conducând cu 10km/h. Toţi cei care avem maşini ne vom întâlni în parcarea din spatele magazinului Emag, situată între Calea Dorobanţilor si Bd. 21 Decembrie (vezi harta) şi vom porni la protest. Precizăm că aceasta este o formă legală de protest, după cum puteţi afla din ştirea Digi24 pe care o găsiţi la comentarii şi că am ales această oră pentru adunare, după mai multe consultări cu potenţialii participanţi. Veniţi şi anunţaţi cât mai multe persoane, dacă vă pasă!”, a fost mesajul celor care au inițiat protestul.

Foto: Facebook

Video: Facebook

 

Categories: ACTUALITATE, Cluj, Eveniment

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*