VIDEO: Cine sunt cei care protestează la Palatul Cotroceni? Două documente pierdute din PSD, scrie Flux24.ro

VIDEO: Cine sunt cei care protestează la Palatul Cotroceni? Două documente pierdute din PSD, scrie Flux24.ro

Jurnaliștii de la FLUX 24 spun că au intrat în posesia a două documente provenind din PSD și care ar indica că o parte din manifestanții din ultimele zile de la Palatul Cotroceni ar proveni din PSD sector 5, organizație condusă de primarul Daniel Florea.

Cele două documente prezintă liste de semnături strânse în favoarea cabinetului condus de Sorin Grindeanu-demers anunțat public de conducerea PSD, dar și o parte din participanții la mitingurile din ultimele zile.

Prezență Cotroceni, este scris pe cele două documente intrate în posesia FLUX 24.

De asemenea pe cele două documente în dreptul numelor și  a semnăturilor este trecută și suma de 100 RON.

Daniel Florea, liderul PSD sector 5, a fost judecător în Constanţa, dar şi în Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, din cadrul FRF, calitate în care l-a scos basma curată pe Gigi Becali în celebrul dosar „Valiza” a fost până în 2012 la PDL trecând apoi la PSD. 

În 2013, Florea când era deputat a câștigat 256.861 RON/lună, adică 8.562 RON pe zi.

Averea familiei a fost întregită în 2013 de soţia Andreea Florea, cu cei 4.500 lei net pe care îi câştigă lunar din postura de director adjunct, din septembrie 2012, al Institutului de Management în Asigurări (IMA), organism fondat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

 

Doi utilizatori Facebook sustin ca au filmat si au pozat o cursa speciala de Teleorman, un autobuz cu numerele de Arges si un microbuz cu numere de Bucuresti care ar fi adus si ridicat manifestantii pro PSD de la Cotroceni, scrie Hotnews.

„I-am prins. Autobuz de Arges, aproape de Cotroceni. Share. Asa se fac manifestatiile #PSD A venit dinspre poli , a intors, a tras pe dreapta si baietii cu stegulete s-au urcat. Deci sa fie clar ca oamenii pentru 50 de lei chiar ies la proteste. Dar la Cotroceni , nu la Victoriei :)”, scrie Remus pe contul sau.

Sursa & Foto: Flux24.ro

Categories: ACTUALITATE, National, Social

About Author

Comments

  1. Clau
    Clau 7 februarie, 2017, 16:36

    Am verificat mai multe cnp-uri si nici unul nu este real.
    Dezinformarea e sinonim cu minciuna?

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.