VIDEO – Cristian Terheș îl atacă dur pe Klaus Iohannis: “Nu există. Și nu a existat, din păcate!”

Europarlamentarul Cristian Terheș se arată dezamăgit de mandatele președintelui Klaus Iohannis.

„Alegerile din 2024 nu cred că o să fie alegeri anti-Iohannis. Nu că nu mai există. Iohannis nu există. Și nu a existat, din păcate. Alegerile în 2024 o să fie foarte simple: vrei să alegi pe cineva care vrea să reprezinte cu adevărat România? Sau să alegi din nou o slugă în cea mai mare funcție din stat? Despre asta o să fie!”, a declarat Cristian Terheș, la emisiunea Ediția de seară, realizată de Dinu Criste la Cluj Live.

Terheș a comentat parțial și eventualele alianțe politice din „blocul suveraniștilor”: „Eu cred că trebuie luat fiecare om individual. La momentul acesta din ce simt tot mai mulți își dau seama că direcția României nu e una corectă. Dar discuții există. Lumea își dă seama că nu e ok”, a punctat Terheș.

Solicitare pentru Klaus Iohannis

„Dacă tu Ursula Von der Leyen (președintele Comisiei Europene) refuzi să publici contractele (n. r.: din pandemie), dacă refuzi audierile din Parlamentul European, dacă liderii grupurilor politice din PE fac tot posibilul ca tu să nu răspunzi, păi despre ce Uniune Europeană vorbim? Că aia din tratat și din cărți e diferită de ceea ce avem astăzi”, a precizat Terheș. 

Întrebat de moderator dacă îl poate soma pe președintele Klaus Iohannis să publice  conținutul contractelor din pandemie, Terheș a anunțat că o să facă o cerere în acest sens: „Voi face o cerere! Chiar sunt curios”, a concluzionat Terheș, la emisiunea difuzată de Cluj Live. 

CITESTE SI| VIDEO| Cristian Terheș avertizează: “Trebuie să fii nebun la cap să pui în discuție reducerea salariilor și pensiilor la cadrele militare azi, cu războiul la graniță” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.