Reprezentanţii Asociaţiei „Pro Infrastructură” susţin că între Aiud şi Turda, pe loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Sebeş-Turda, se poate circula în siguranţă şi au prezentat în acest sens un material video cu un test pe asfaltul celor 28 de kilometri, pe care deocamdată nu este deschis traficul. Reamintim că loturile sunt „în stand-by”, CNAIR făcând referiri la neconformităţi în construcţie şi lucrări rămase de executat. Recepţia acestor tronsoane a fost amânată.

DOUA TRONSOANE DIN AUTOSTRADA TRANSILVANIA SUNT TERMINATE DAR RAMAN INCHISE CIRCULATIEI

„Autostrada A10 între nodurile Turda și Aiud este pregătită pentru a primi traficul rutier, așa cum o demonstrează filmarea de la bordul mașinii realizată în această dimineață!

Însă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere tergiversează recepția și deschiderea a 28,75 km pe loturile 3 (Tirrena Scavi) și 4 (Porr), deși se poate circula în perfectă siguranță cu viteza maximă permisă pe autostradă atât pe tronsonul Decea-Turda, precum și pe Decea-Aiud, acesta din urmă fiind gata încă de la finalul lunii noiembrie 2017.

CITESTE MAI MULT AICI.