VIDEO: Ea este cea mai frumoasa solista de muzica populara din Huneodara! „Sunt o fata modesta crescută la țara”! La doar 21 de ani se bucura de un succes rasunator!

VIDEO:  Ea este cea mai frumoasa solista de muzica populara din Huneodara! „Sunt o fata modesta crescută la țara”! La doar 21 de ani se bucura de un succes rasunator!

Este una dintre cele mai frumoase și mai nonconformiste artiste din România și nu se sfiește să apară în ipostaze cât mai sexy, îmbrăcată elegant. Ce-i drept, are și cu ce se mândri – un corp de invidiat!

Andrada Cerna, caci despre ea este vorba, este nu doar una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din tara noastra, dar e considerata si una dintre cele mai frumoase interprete.

Tanara hunedoreanca a terminat liceul de muzica, iar in prezent este anul 3 la academia de muzica din Cluj, si la doar 21 ani are Hunedoara la picioare.

Andrada Cerna este una dintre cele mai solicitate cantarete de muzica populara din aceasta zona a tarii, atat datorita vocii ei de aur, cat si pentru sex-appealul debordant. Andrada incinge atmosfera la fiecare petrecere unde este invitata, fiind considerata o tanara speranta a cantecului hunedorean.

„Sunt o fata modesta crescută la țara, fiind “forțată“ de împrejurimi ultimii 8 ani i-am petrecut in Deva. Aici am terminat liceul de muzica, in prezent anul 3 la academia de muzica din Cluj! Iubesc sa văd oameni Fericiți in jurul meu, poate și pt asta iubesc sa cant, prin cântat cred eu ca fac oamenii fericiți, asta doar dacă și eu trăiesc odata cu ei muzica! De când ma știu eu pe lume, am crescut in acest mediu, MUZICA!

Trăind in familie de muzicanți era inevitabil ca măcar un urmaș din 3 sa ducă mai departe dragostea pentru muzica! Fiind mică, părinții mei m-au îndrumat sa urmez aceasta cale la școala populară de arta, și mai apoi la liceu, acolo întâlnind un profesor, in momentul de fata colegul meu de formație, Cristi Neag, care m-a ajutat foarte mult și a muncit cot la cot cu mine, pana am reușit sa ne realizam imaginea de astăzi! Nu știu dacă pot sa îți spun in cuvinte ce înseamnă muzica in general pentru mine! E acel lucru care ma face sa uit de tot, care ma face fericita, tot ce cant, trăiesc!

Pentru mine muzica e o a doua viața! Nu pot sa spun ca am un cântec care m-a consacrat. Sunt solicitată in toate colțurile țării, așa ca încerc sa scot măcar cate o piesa pentru fiecare zona in care cant! Toate piesele care le-am scos pana in prezent îmi sunt cerute peste tot unde cant, iar satisfacția cea mai mare este in momentul in care toată lumea cânta deodată cu mine piesele mele!”, povesteste Andrada Cerna.

Artista ne-a povestit si despre experienta traita prima oara pe o scena: „Cred ca nu o sa uit pana la sfârșitul zilelor când am urcat prima data pe scena la 7 ani și am cântat alături de tatăl meu o piesa dedicată mamei mele! Emoțiile au fost maxime atât pentru mine cât și pentru mama mea!”, a declarat Andrada Cerna.

Iar despre succesul pe care il are, tanara artista ne-a declarat: „Am avut o evoluție foarte rapida, și nu ma așteptam! De aceea încerc sa îmi rezerv cât mai mult timp muzicii, pentru a avea o evoluție și mai mare pe viitor! Bineînțeles proiectele care urmează sper sa fie cu succes, și sa fie pe plăcul ascultătorilor!”

https://www.youtube.com/watch?v=FHnbegewL8k&feature=youtu.be

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*