VIDEO/ Fetița de 7 ani împușcată de polițiști va fi operată. Ce spune mama copilului …

VIDEO/ Fetița de 7 ani împușcată de polițiști va fi operată. Ce spune mama copilului …

Fetița de 7 ani împușcată de polițiști va fi operată, vineri, la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, diagnosticul fiind fractură de metatars la laba unui picior, transmite MEDIAFAX.

„Starea de sănătate a fetiței este bună, urmează să intre în sala de operații medicul pediatru cu ortopedul pediatru să rezolve fractura de metatars, este la laba piciorului. Este o plagă transfixiantă cu fractură de metatars și se va interveni chirugical”, Directorul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Vasile Pop.

Fetița a fost împușcată în picior în timpul unei operațiuni de urmărire, după ce polițiștii au încercat să oprească o mașină cu focuri de armă. Polițiștii au intervenit pentru prinderea unui șofer care nu a oprit la semnalele unei mașini de poliție pe raza comunei Poienile de sub Munte, județul Maramureș. În timpul urmăririi, șoferul a părăsit șoseaua, traversând albia Râului Luhei, apoi polițiștii au găsit autoturismul parcat lângă o casă, în care suspectul a abandonat, la niște cunoștințe, trei copii, două fete și un băiat, cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani.

CITESTE SI: FOTO/ Șoferul urmărit de polițiști, supus unei expertize psihiatrice

Poliția nu a dat detalii legate de modul în care a fost rănită fetița, dar surse judiciare au declarat  că fetița a fost rănită de un glonț care a ricoșat din tabla mașinii.

Suspectul urmărit de polițiști a fost prins într-o livadă, iar vineri este supus unei expertize psihiatrice.

Întrebați dacă modul de intervenție al polițiștilor este anchetat, reprezentanții IPJ Maramureș au răspuns negativ.

 

Categories: Maramures

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*