VIDEO| George Simion, despre UE: “De ce încearcă să ne uniformizeze, exact ca în tezele marxiste?” – EXCLUSIV

În primul și în primul rând UE trebuie să rămână o uniune economică, transmite liderul AUR, George Simion. El se arată revoltat de faptul că se încearcă „uniformizarea” europenilor.

„Nu e normal să vină niște birocrați UE, care nu sunt aleși de nimeni, să reglementeze capacul de la sticla de plastic, să spună câte doze de vaccin să cumpărăm, la ce preț și fără transparență, să oblige statele membre să introducă în alimentație făina de gândaci, să impună o monedă unică la nivelul UE sau să impună o identitate digitală. Lucru pe care statele membre pot sau nu pot să le aprobe”, a avertizat George Simion, în emisiunea Ediția de seară, realizată de Dinu Criste la Cluj Live.

Parlamentarul atrage atenția că se încearcă „nivelarea” cetățenilor UE, la fel ca în „tezele marxiste”.

„După cum în România nu se va introduce niciodată cât suntem noi în structurile deliberative asta cu părinte 1 și părinte 2. Nu este o uniune culturală în care ar trebui să fim uniformizați. Cred că unul din primele slogane pe care le-am văzut la UE a fost unitate sub diversitate. Atunci de ce încearcă să ne uniformizeze, niveleze, exact ca în tezele marxiste? Să fim toți la fel? Lăsați-ne așa cum ne-a creat Dumnezeu… Dacă voi nu mai mergeți la biserică și ați demolat biserici, pe noi lăsați-ne să trăim așa cum ne-au învățat părinții și bunicii noștri, fără a impune cine ar trebui să se căsătorească cu cine în fiecare stat membru. În primul și în primul rând UE trebuie să rămână o uniune economică”, a concluzionat președintele AUR, George Simion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.