VIDEO | Noi detalii despre “superwoman” de la ISU Cluj! Șeful pompierilor: “Pe intervenții ea este singura!” 

„Pata de culoare” din rândul pompierilor clujeni, așa o descrie șeful ISU Cluj pe Magdalena Hetea, care face parte prima promoție de fete de la Școala de Subofițeri de Pompieri „Pavel Zăgănescu” de la Boldești. Inspectorul șef de la ISU Cluj, general de brigadă Ion Moldovan, i-a propus Magdalenei o funcție mai puțin solicitantă, însă tânăra a refuzat oferta.

„Magdalena Hetea este o pată de culoare în viața noastră a pompierilor clujeni. E un om care pe lângă faptul că face o muncă de bărbat, e o pată de culoare în tot ceea ce înseamnă partea operativă a subunității din Cluj”, a spus inspectorul șef de la ISU Cluj, general de brigadă Ion Moldovan, la emisiunea Transilvania la raport, realizată de Mircea Sime, la Cluj Live.

Șeful ISU Cluj a dezvăluit oferta făcută, dar și răspunsul primit de la tânăra care surprinde prin curajul ei.

„Încă de la început a avut o dorință de a rămâne pe intervenții. Sigur că e foarte greu și eu, sub o formă sau alta, i-am propus după un anumit timp să treacă pe o funcție care să nu o solicite atât de mult. Ea m-a refuzat elegant și mi-a spus că asta vrea să facă și asta va face. E o femeie foarte hotărâtă, o fată frumoasă, dar în același timp un om puternic, pentru că face cot la cot cu colegii ei – bărbați – ceea ce fac ei. Nu o menajează deloc colegii, pentru că nu vrea. Pe intervenții ea este singura”, a concluzionat șeful ISU Cluj, general de brigadă Ion Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.