În judeţul Maramureş, mai mulţi şoferi au rămas în trafic, după ce nu au mai putut să înainteze din cauza zăpezii de pe şosea. Iar în judeţul Harghita, un drum a fost blocat după ce, din cauza vântului, mai mulţi copaci au căzut la pământ.

Ninge în Maramureş, iar la Cavnic au apărut primele probleme în trafic. Două autoturisme aflate în pasul ce leagă Cavnicul de Budești, pe DJ186 (Maramureșul Istoric) nu mai pot înainta din cauza derdelușului de pe drum.

Poliţia precizează că Drumul Județean 186 Cavnic-Budești, din județul Maramureș, este blocat din cauza unor copaci căzuți pe partea carosabilă, acționându-se în aceste momente pentru deblocarea circulației rutiere pe această arteră. Pe DN 18 se circulă în condiții de iarnă. Se acționează cu utilaje de la Drumurile Naționale și cu echipaje de la poliția rutieră pentru verificarea echipării corespunzătoare a vehiculelor pentru circulația în condiții de iarnă.

Și pe Gutinul a început să ningă puternic. Stratul de zăpadă care se depune le dă bătăi de cap șoferilor, mai ales celor care nu și-au echipat corespunzător mașinile pentru sezonul rece.

Vântul puternic și ninsoara nu au cauzat probleme doar șoferilor din Maramureș. Majoritatea cetăţenilor din orașul Cavnic au rămas fără curent electric, potrivit actualmm.ro.

Foto: actualmm.ro