VIDEO | Propunere pentru salvarea României – privatizarea sistemului de stat: “De la privați nu se fură!”

„De la privați nu se fură: de la stat se fură”, este concluzia trasă de președintele Partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, care susține privatizarea sistemelor strategice, totul pentru salvarea României.
Mîrza a vorbit, la emisiunea Transilvania la raport, realizată de Mircea Sime la Cluj Live, despre problemele pe care le are România în momentul de față, dar și despre mesajul cheie avut de proaspăta formațiune politică.
„Cum vrem să salvăm educația, pădurile? Păi le privatizăm! Vă spun eu: de la privați nu se fură! De la stat se fură. Ce e al tău îl aperi cu arma în mână dacă trebuie. De la tine nu poate fura nimeni: inclusiv pădurea și orice, resurse. În Statele Unite, de exemplu, ce găsești în subsolul tău pe pământ e al tău. Bun, discuți cu statul apoi, însă e treaba ta. E al statului? E al tuturor și al nimănui”, a declarat președintele Partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza.
Ea a anunțat cele trei valori pe care se bazează cei din partidul Alternativa Dreaptă.
„Filialele nu sunt o problemă, ci să spargem acea barieră media. Noi am candidat și la alegerile trecute. Am fondat în 2019 partidul: avem un primar, la Salcea, 13 consilieri în toată țara, acum un senator și deputat, însă au venit la noi.
Noi ne promovăm valorile. Avem și un motto: îl promovezi pe cel mai vrednic ca tine. Și nu avem probleme în a recunoaște meritele unui coleg, nu avem orgolii cu lideri absoluți.
Sunt trei valori la noi: viață, proprietate, libertate. Dacă astea trei nu le ai, nu ești de dreapta”, a spus liderul AD.
Ba mai mult: partidul are inclusiv lista unui posibil Guvern „din umbră”; de asemenea, au existat „discuții” cu alte partide care împărtășesc parțial valorile AD, amintind aici AUR sau PNȚCD.
„Nu vă ascund faptul că am propus acel guvern/cabinet din umbră. Noi avem deja niște nume la care ne gândim în momentul în care o să fim puși. Sunt și nume cunoscute: de exemplu pe sistemul de pensii e Radu Nechita de la Cluj, mai sunt nume bune în țara asta și nici măcar nu sunt în partid”, a mai afirmat Adela Mîrza.
Liderul AD a mai precizat că formațiunea sa politică a fost „curtată” inclusiv de AUR și PNȚCD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.