PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme în general frumoasă în minivacanţa de 1 decembrie, iar pentru perioada Crăciunului sunt aşteptate ninsori.

Luna decembrie incepe cu o vreme destul de frumoasa. În dimineaţa zilei de 1 decembrie este aşteptată puţină ceaţă, însă aceasta nu va persista, iar cei care vor să meagă la paradă se vor bucura de vreme frumoasa.

“Cei care aleg sa mearga la munte în minivacanţa de 1 decembrie vor gasi zapada. Vantul nu va fi foarte alert.  În noaptea de 1 spre 2 in interiorul arcului carpatic este posibil să plouă”, a spus Romica Jurca la România TV.

Ninsorile vor veni in a doua parte a lunii decembrie.

“Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger in Transilvania,  Moldova chiar si în Maramures. Temperaturile vor creşte cu doua zile inainte de anul nou, dupa care vor scade la cumpana dintre ani”, a spus Elena Mateescu, director executiv la Administrația Națională de Meteorologie.

PROGNOZA METEO. Romica Jurca: "De Crăciun, sunt aşteptate ninsori în Capitală". Cum va fi vremea în minivacanţa de 1 decembrie / via rtv.netCiteste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-cum-va-fi-vremea-in-minivacanta-de-1-decembrie-si-de-craciun-sunt-asteptate-ninsori-in-capitala_388200.html#ixzz4ysQzYjoZ

Publicată de Pagina de Transilvania pe Duminică, 19 Noiembrie 2017

Potrivit meteorologilor, din 17 decembrie avem şanse să ne bucurăm de zăpadă în Transilvania, Moldova şi în interiorul arcului carpatic. Ninsorile se vor extinde apoi şi în Oltenia şi Muntenia. Astfel că, de Crăciun este posibil să avem zăpadă şi în Bucureşti.

Citeste mai mult pe RTV.net