VIDEO | Se schimbă regulile în ceea ce privește călătoriile cu mijloacele de transport în comun.

VIDEO | Se schimbă regulile în ceea ce privește călătoriile cu mijloacele de transport în comun.

In Cluj Napoca de exemplu,pe langa obligativitatea de a purta masti, aglomeratia din autobuze va fi evitata cu noi restrictii, iar respectarea acestora va fi verificata de controlori. In plus, primaria anunta ca primele ore ale diminetii, doar cei care merg la munca pot urca in mijloacele de transport in comun.

Chiar daca vor putea calatori fara declratie pe proprie ranspundere, clujenii vor avea de respectat mai multe reguli atunci cand vor urca pe autobuzele sau tramvaiele care circula pe strazile din oras.

Controlorii si politistii locali vor putea verifica daca oamenii respecta aceste reguli, iar cei care le ignora pot si sanctionati. Si nu este singura noutate. Primarul Emil Boc a anuntat ca aglomeratia de la orele de varf din autobuze poate fi evitata daca calatorii vor avea un program bine stabilit.

VIDEO | Pagina de Transilvania

In aceasta perioada numarul de autobuze vor fi suplimentate, iar de curand in baza Companiei de Transport Public au ajuns si primele tramvaie romanesti care vor circula pe strazile Clujului.

In urmatoarele zile primaria Cluj Napoca va cumpara cateva seturi de masti pe care sa le puna la dispozitia persoanelor care nu isi permit sa le achizitioneze din farmacii. Este vorba de grupurile defavorizate, aproximativ 1500 de oameni care circula cu autobuzul si va trebuie sa respecte regula de a purta masca la fiecare calatorie.

Categories: Cluj
Tags: Cluj

About Author

Comments

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.