VIDEO| Șeful ISU Cluj, semnal de alarmă: “Fenomenul accidentelor rutiere a luat amploare. Sunt foarte grave!” 

Fenomenul accidentelor rutiere a luat amploare în județul Cluj, transmite inspectorul șef din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, general de brigadă Ion Moldovan. Viteza reprezintă o cauză des întâlnită în acest sens, a mai spus Moldovan, la emisiunea Transilvania la raport, realizată de Mircea Sime la Cluj Live.

„Da, se întâmplă zilnic din păcate accidentele rutiere (n. r.: în Cluj). Este un fenomen care în ultima perioadă a luat amploare și nu știu de ce. Adică sigur că sunt cauze pe care ni le explică cei de la Poliție, dar din păcate avem foarte multe. Și accidente foarte grave… Nu știu ce s-ar putea face pe această linie, cred eu că o mai mare atenție sau o informare mai bună a oamenilor”, a spus inspectorul șef al ISU Cluj, Ion Moldovan.

„Profilul conducătorului auto îl știm. Nu aș vrea să-I balmez pe cei care sunt tineri și conduc cu viteză, dar să știți că este o cauză. Păcat și o repet: am avut accidente foarte grave! Săptămâna aceasta am avut o fată moartă la 17 ani. E foarte dureros”, a concluzionat Moldovan.

Dacă v-a plăcut materialul, nu ezitați să vă abonați la pagina de facebook Cluj Live și la canalul de youtube Cluj Live pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.