O imagine care a devenit virală pe rețelele de socializare demonstrează încă o dată dacă mai era cazul că primarul și consilierii locali din comuna Florești sunt depășite de situație, scrie infocluj.eu

Porcii sunt crescuți pe spațiul verde la câțiva metri de locuințele oamenilor în timp ce caii,  lăsați liberi prin sat, sună la interfoanele blocurilor.

CITESTE SI: Peste 2.800 cazuri de copii dispăruți în țară în 2019. Doar 17 figurează pe site-ul Poliției

Fotografia în care se vede o scroafă cu 5 purcei la doar câțiva metri de locuințele floreștenilor  a fost surpsinsă de un locuitor al comunei și a fost postată pe Facebook cu următorul comentariu:

“Legenda spune că în anul de grație 2019, al XIII-a an de domnie a Dinastiei PNL – Șulea, în Florești, omul și animalele trăiau într-o perfectă armonie”, a fost comentariul lui Mihai Pop, cel care a surprins imaginea.

“Am avut bunici la țară, da nu am văzut cai și porci pe uliță. Îi țineau în ogradă. Erau oameni mult mai civilizați și cu mult bun simț. Cei care le lasă libere, își bat joc de animale și nu sunt în stare să le îngrijească. Bunicii noștrii le hrăneau zilnic și respectau animalele. Ei erau adevărații țărani. Jignim țăranii dacă tu crezi că poza asta reprezintă țăranul român. Din păcate, omunl din beție se mai trezește, dar din prostie … niciodată.”, a fost replica unui consătean.