Vmax Karting Cluj-Napoca – cea mai nouă activitate de entertainment din oraș!

VMax Karting Cluj Napoca, este cea mai noua activitate de entertainement din Cluj si credem noi o destinație obligatorie pentru iubitorii de adrenalină! Circuitul este unul inedit iar experiența de neratat!

Compania de karting indoor electric oferă o experiență unică pe un circuit indoor de 500 de metri supraetajat, conceput pentru vizitatorii de toate vârstele.

VMax Karting Cluj Napoca dispune de un traseu indoor de ultimă generație, proiectat pentru a oferi o experiență de curse ca in filme. Kart-urile electrice sunt puternice și ușor de manevrat, făcându-le o alegere excelentă atât pentru începători, cât și pentru piloții experimentați. Traseul indoor este proiectat pentru a oferi o experiență de cursă provocatoare și emoționantă, cu viraje strânse și linii drepte care vă vor testa abilitățile de conducere.

Siguranța este o prioritate de top la VMax Karting Cluj Napoca. Toți piloții sunt obligați să poarte echipament de protecție, cum ar fi cască, mănuși și cagule  și un instructaj de siguranță oferit înaintea fiecărei curse. Kart-urile sunt, de asemenea, echipate cu un comutator de siguranță iar pista este dotata cu sisteme de anti-lovituri.

VMax Karting Cluj Napoca este locul perfect pentru organizarea unui eveniment de grup. Indiferent dacă este vorba despre un eveniment de team-building pentru companii, o petrecere de ziua de naștere sau doar o zi distractivă cu prietenii, centru de karting poate acționa grupuri de orice mărime.

Cea mai noua experienta de curse te asteapta pe Bulevardul Muncii nr. 14. Provoaca-ti prietenii la o cursa si pregateste-te pentru o iarna plina de adrenalina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.